کارگروه آرد و نان شهرستان با هدف روند نظارت بر تهیه و توزیع آرد، جلوگیری از بروز هر گونه مشکل و اختلال در روند پخت نان تشکیل شد
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان لنجان: کارگروه آرد، نان و گندم شهرستان لنجان با حضور معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار شهرستان و اعضاء این کارگروه و با هدف روند نظارت بر تهیه و توزیع آرد، جلوگیری از بروز هر گونه مشکل و اختلال در روند پخت نان در این شهرستان تشکیل شد.درحاشیه این جلسه از هیئت مدیره سابق اتحادیه نانوایان شهرستان و کارشناسان آرد و نان شهرستان تقدیر بعمل آمد